De fem mest læste blogindlæg

Her på bloggen skriver jeg løbende om processen – fra bestillinger bliver lagt, til håndværkerne er i gang og tingene er hjemme på lageret i Danmark.

Men i 2021 begyndte jeg også at interviewe inspirerende mennesker, jeg har mødt på min BaliBali-vej. For måske kan de også inspirere dig?

Dem har I taget rigtig godt imod. Og mens jeg brygger på det næste interview, kan du her læse eller genlæse de fem mest populære indlæg på bloggen:

(Jeg synes, hitlisten især bærer præg af at mennesker med en ganske særlig hobby har fundet vej herind.) 

Følg BaliBali på Instagram & Facebook og vær med til at sprede det gode budskab

Årets mest læste blogindlæg er interviewet med hende her. 

Hendes YouTube-kanal har mere end 500.000 visninger om måneden, men man kan ikke slå hende op på Wikipedia. Hun bliver omtalt som en rockstjerne inden for sit felt, men når hun går ind i et rum, hvor hun ved, mange kender hende, så skal hun lige “trække vejret en ekstra gang.”

Her kan du læse om 35-årige Kimmie Munkholm, der har lært Danmark at strikke. 

Et andet meget læst indlæg handler sørme også om… en strikker! 

Strikdesigner Annette Danielsen har flere gange fået gode idéer til BaliBali. Her fortæller hun om tre begivenheder, der har været med til at forme hende som menneske.  

Kaspar Arianto har giftet sig ind i en indonesisk kultur.

Hans historie handler ikke kun om at kæmpe for det, man tror på. Den handler også om at overkomme uenigheder, der synes uoverstigelige.

“Jeg er en fighter,” sagde Malene Marie Møller, da jeg interviewede hende. 
“Og det har jeg også haft brug for at være.”

Et andet meget populært interview har været det her, hvor vi kommer helt tæt på en af Danmarks største boligbloggere og indretningseksperter, som nogle måske kender under navnet Boligcious. 

I november fyldte BaliBali 1 år, og i den anledning gjorde jeg status. 

Indlægget blev også et af årets mest læste, og det er vældig opløftende at vide, at I interesserer jer for, hvordan tingene udvikler sig.

Det var top fem, men der er masser af andet godt læsestof herinde.

Hvis du har forslag til mennesker, jeg skal interviewe eller ting, du gerne vil høre mere om på bloggen, så skriv endelig til mig på silke@balibali.dk

Se andre blog-indlæg

Hvem er I egentlig? Jer, der gør at BaliBali findes

Hvem er I egentlig? Jer, der gør at BaliBali findes

Hvem er I egentlig? Jer, der gør at BaliBali findes Én lever i et andet land end sin mand på grund af corona. En anden strikker “hele tiden.” En tredje frygter kedsomhed og en fjerde elsker at rejse og prøver at åbne verden for sine elever. Jeg interviewer...

“Det er jo en chance, man kun får en gang i livet”

“Det er jo en chance, man kun får en gang i livet”

“Det er jo en chance, man kun får en gang i livet” Tilbage i 10erne, i årtiet hvor Danmark fik sin første, kvindelige statsminister, hvor alle ville have Kählervaser og Gangnam-style og Game of Thrones gjorde det sejt at være nørd. Hvor Trump blev amerikansk præsident...

Copy link
Powered by Social Snap