www.balibali.dkforside

BaliBali fylder 3 år. Sådan her går det.

Her er 3 ting, vi har sejret og fejlet med og 3 ting, jeg drømmer om:

BaliBali har 3 års fødselsdag og det fik mig til både at se frem og lidt tilbage. For hold da magle, der er sket meget, siden jeg snublede ind i at bringe smukt håndværk ud til jer. Nøj, hvor har jeg fejlet. Og nøj, hvor er der også sket meget godt.

1. Større ansvar, større mening.
Antallet af mennesker, der arbejder med BaliBalis ting på øen vokser stadig. Især skrædderne, der syer vaskeposer ind i vasketøjskurvene har det seneste år udvidet af flere omgange. Vi har også fået Julia med på holdet. Hun brugte før al sin tid på at gøre rent. Nu er hun blæksprutten, der holder snor i det hele på Bali nu, hvor jeg er tilbage i Danmark. Ansættelserne er meningsfulde og skyldes udelukkende jeres ordrer.

2. En kæmpe maveplasker.
Sidste år forsøgte jeg at få svenskernes øjne op for BaliBali. Det var meget dyrt og en gigantisk maveplasker og både den svenske hjemmeside og Instagram er lukket igen. Avs! Jeg lærte heldigvis en masse. Nordmændene har heldigvis vist sig mildere stemt overfor BaliBali, selv om de må se langt efter en norsk hjemmeside og “kun” fik lidt reklamer – oversat af min norske grandkusine.

3. Vilde ting kan ske, når du mindst venter det.
Da jeg for 3 år siden sendte et nødråb ud på Facebook, fordi balineserne led under manglen på turister under corona, havde jeg ikke regnet med, at jeg 3 år senere skulle stå med et hold af seje håndværkere og en voksende butik. Vil du læse mere om, hvordan BaliBali blev til, kan du gøre det her.

Tulus affaldskurv. Den indvendige spand er lavet af genanvendt plastikskrald

Og her er noget af det, jeg drømmer om for den kommende tid:

1. Mere genanvendt plastikskrald.
Hele tiden at udvikle BaliBali. Senest er vi begyndt at arbejde med plastikskrald, som kommer fra grøfter og floder og altså bliver fjernet og genanvendt, før det når havene. Bali drukner i plastik. Den del har jeg længe gerne villet udvikle og jeg er i fuld gang med et nyt og megaspændende projekt med Chris Lilje Halstrøm, der også har tegnet vores bænk. Vi er i gang med at lave affalds-sorterings-spande i virkelig lækkert design – lavet af plastikskrald. Stay tuned. Jeg begynder snart at fortælle meget mere på Instagram.

2. Flere folk.
At blive ved med at bidrage til ansættelse af flere folk på Bali. Det er meningsfuldt sammen med håndværkerne og jer både at sikre håndværkstraditioner og ikke mindst være med til at skabe noget arbejde til folk på øen sammen med gode folk på Bali.

3. Fortsat at sikre den høje kvalitet.
At blive ved med at lave håndværk i en kvalitet, der sikrer, at I har lyst til at bruge og beholde tingene i rigtig mange år. Jeg har til min store undren fundet ud af, at flere af de største tøjkæder får mere end 40% retur af alt det, de sender ud. Til sammenligning fik jeg ved sidste sending to pakker retur fra de flere hundrede forudbestilte vasketøjskurve, vi sendte afsted. Det glæder mig uendeligt. Sådan skal det blive ved med at være.

Har du noget, du tænker, vi skal blive bedre til eller gå ind i? Skriv endelig til mig på silke@balibali.dk

Nyeste indlæg fra bloggen

2023-11-01T20:15:40+00:00

Titel

Go to Top