www.balibali.dkforside

5 smukke spisesteder med udsigt

Bali er en lille ø på størrelse med Sjælland. Derfor kan man fint køre efter en god frokost eller middag. Her er 5 af mine favoritsteder, som også har garanteret smuk udsigt.

1. Spis frokost med udsigt til en aktiv vulkan.

caféen ligger vidunderligt smukt i Kintamani, området med den store, aktive vulkan, Mount Batur.
restauranten har et stort vinduesparti ud mod vulkanen og calderaen – det store, fascinerende lavaområde, der omkranser den.

Hvor: Cafe del Monde, Kintamani

Maden: et godt stykke over standard. Få retter i god kvalitet. Vestligt-asiatisk.

Pris: Med danske øjne billigt.

Hvad kan man ellers der: besøg vulkanen. Kør i Jeep rundt i lavaen eller kør halvvejs op til et smukt tempel, hvor der både er udsigt og mulighed for at gå rundt i lavaen.

2. Spis blandt smukke bambushytter med jungleudsigt.

Bambu Indah er både et lille hotel, en restaurant og et yogasted. Det ligger i et af Ubuds smukkeste områder, Sayan.

Kom før solnedgang, da der er liggestole ud til den smukkeste jubgleklædte kløft. Det perfekte sted til en solnedgangs-drink.

Hvor: Bambu Indah, Sayan, Ubud.

Maden: Indonesisk/asiatisk.

Pris: Middel.

Hvad kan man ellers der: Vores børn elsker at gå på opdagelse mellem de mange hytter og i den smukke køkkenhave. Der er også yogatimer, og der er det en god ide at booke i forvejen.

Følg BaliBali på Facebook og Instagram og hjælp os med at sprede det gode budskab

3. På fiskerestaurant i Jimbaran

Langs vandkanten ved stranden i Jimbaran ligger en stribe små fiskerestauranter. Du bestiller friskfanget fisk eller skaldyr per 100 gram, hvorefter det bliver grillet. Restauranterne har stort set det samme og til stort set samme priser, så tag derhen og find et ledigt bord i vandkanten. Men pas på. Nytårsaften mistede Anders en sko, da vandet pludselig var steget og tog en sko under bordet med ud i dybet.

Hvor: Stranden i Jimbaran.

Maden: Balinesisk

Pris: Billigt

Hvad kan man ellers: Stranden er et eventyr og vandet er så roligt, at man både kan bade og samle skatte som barn også.

4. Spis jordbær i Bedugul

Bedugul er et smukt, smukt område på Bali, hvor frugt og grønt dyrkes. Der er flere smukke søer og naturen er frodig og grøn. Bedugul ligger i højderne, så der er også noget køligere end på resten af Bali, så tag en langærmet trøje med for en sikkerheds skyld.

Hvor: Bedugul.

Maden: er okay men ikke noget særligt. Vi kommer der mest, fordi restauranten er bygget som et drivhus og det elsker pigerne. Man kan også lave picnic på nederste etage. Maden vestlig/asiatisk.

Pris: Middel.

Hvad kan man ellers lave? Der er en del pluk-selv jordbær-plantager i Bedugul. Vi elsker at plukke kilovis og tage med hjem.

5. Spis en friskfanget fisk ristet over bål på stranden.

Amed er Balis svar på Amalfikysten med sine stejle skråninger og smukke kyststrækning. Derfor er der mange restauranter med fantastisk udsigt.

Hvor: Amed.

Maden: Balinesisk men også med mulighed for at få en burger.

Pris: Billigt.

Hvad kan man ellers lave? Gå ned på stranden i eftermiddagstimerne og se de små fiskerbåde komme ind. De griller gerne en friskfanget fisk til jer over bål på stranden for en 10 kroner.

Besøg BaliBali shoppen

Kurve
Tasker & solhatte
Bakker & interiør
Kurve til dyr

Nyeste indlæg fra bloggen

2023-05-18T11:07:35+00:00

Titel

Go to Top