www.balibali.dkforside

8 ting, der er gode at vide om BaliBali

(Eller det, der står med småt, med stort)

Hvem står bag BaliBali?

Det gør jeg, Silke, en 41-årig journalist, som bor på Bali. Der sidder også en ildsjæl i Danmark med ansvar for hjemmesiden og så er der Julia, min balinesiske højre hånd, der knuser mange sprog-barrierer og logistiske udfordringer.
Derudover får jeg hjælp fra min familie: Min mand, Anders, står for BaliBalis regnskab og mine svigerforældre sender ordrer ud fra vores danske lager i Osted.

Og så er der selvfølgelig den hemmelige ingrediens: alle jer, som lægger en ordre og er forudsætningen for det hele. Jer, der tænker med, kommer med produkt-idéer, tegner et logo eller spørger, om I skal tage nogle udsolgte bakker med til Danmark efter ferien på Bali.

Julia, Putu & Silke

Hvornår får jeg min vare, når jeg har bestilt? 

Leveringstiden er normalt 7-10 dage. Det er den, fordi mine svigerforældre sender ordrer ud 1 gang om ugen.
Derudover kan der være tilfælde, hvor du forudbestiller, fordi varen er udsolgt og måske er ved at blive lavet eller er på vej mod Danmark. I de tilfælde kan leveringstiden være længere, men pengene reserveres kun og så trækker vi dem, når varen sendes til dig. Hvis der er tale om en forudbestilling, står det altid på varen der, hvor du lægger den i kurven, ligesom det står på ordrebekræftelsen.

Hvad hvis jeg ikke kan lide min vare – kan jeg så sende den tilbage?

Ja, det kan du altid. Læs mere her.

Hvordan foregår betalingen?

Det foregår på præcis samme sikre måde, som når du handler i Ikea eller SuperBrugsen. Du kan betale med kort eller MobilePay, og vi trækker pengene, når vi sender din vare.

Ligger selskabet på Gibraltar?

Nej :-) BaliBali er et dansk selskab, som betaler dansk skat og moms.

Hvor bliver varerne lavet?

De bliver lavet på værksteder på Bali, som jeg samarbejder med om at købe og udvikle møbler og kurve – og så håber jeg, I kan lide det ligeså meget som mig. På den måde er det mig og ikke håndværkerne, som løber risikoen.
De fleste værksteder ligger omkring Ubud, hvor jeg bor.

Hvorfor overhovedet BaliBali?

BaliBali blev stiftet i kølvandet på corona-pandemien, hvor turisterne forsvandt fra en dag til en anden og kastede hundredetusinder ud i arbejdsløshed. BaliBalis mål er at skabe arbejdspladser uden for turisme-industrien ved hjælp af noget, de på øen har en stolt tradition for, nemlig håndlavet interiør.

Hvordan får jeg fat i nogen, hvis jeg har spørgsmål til min ordre?

Det gør du ved at skrive til silke@balibali.dk. Det er lidt sværere at ringe, fordi jeg bor i Indonesien, men hvis du skriver en email, så er du sikker på at få svar – og jeg ringer dig også gerne op, når tidsforskellen tillader det.

Er du en af dem, som allerede har købt noget, kan du hjælpe os ved at anmelde os på trustpilot

Anmeld os her

BaliBali shop

BaliBali shop

Kurve
Tasker & solhatte
Bakker & interiør
Kurve til dyr

Nyeste indlæg fra bloggen

2023-04-29T13:16:43+00:00

Titel

Go to Top