BaliBali søger studentermedhjælper 

BaliBali søger en studentermedhjælper, der er fuld af virkelyst og som har lyst til at komme med i et startup, hvor vi hele tiden forfølger vores mission: Gennem smukt håndværk at skabe vedvarende arbejdspladser til håndværkere på Bali. Og samtidig tilbyde vores community højkvalitets-produkter med et formål.

BaliBali blev stiftet midt under covid-pandemien, der kastede Bali ud i en kæmpe krise, fordi turisterne forsvandt. Fra at være et pro bono projekt, har BaliBali vokset sig til en sund virksomhed og det er blevet stadig sværere at nå det hele.

Derfor søger BaliBali en studentermedhjælper.

Så ønsker du at være en del af et startup, der vokser hurtigt? Brænder du for at skabe værdi for vores community og nå ud til endnu flere, end vi gør i dag? Så er opslaget her muligvis for dig.

Ansvarsområder:

Du skal kunne arbejde både konkret og strategisk:

– Være stærk i at analysere, hvordan folk bruger BaliBali på hjemmesiden. Komme med forslag til, hvordan vi gør det bedre for folk, der besøger os – og være i stand til at eksekvere på det.

– Du skal have grundlæggende flair for at anvende data for i sidste ende at kunne finde ud af, hvad de data, vi har, siger om, hvordan vi kan nå endnu bredere ud og forbedre folks oplevelse. Måske skal du endda drible med en bold, der handler om at afsøge nye lande.

– Du skal kunne fange BaliBalis stemme. BaliBali har allerede et stærkt brand og community på Instagram. Det skal du kunne videreføre – uanset om det er ved at bygge TikTok op, gøre Pinterest mere inspirerende eller som pennefører på nyhedsbrevet.

BaliBali er og bliver et idealistisk foretagende og dit mål er at få flere til at få øjnene op for os.

Vi forestiller os, at du:

  • Har lyst til at være en del af et startup med alle de fordele og ulemper, det indebærer. Det betyder, at du både kan arbejde strategisk men også kan lægge ting op på en hjemmeside og ikke har noget imod at hente papkasser til lageret, hvis dét bliver nødvendigt. 
  • Er villig til at indgå i et konstruktivt og ærligt samarbejde.
  • Har dokumenteret erfaring med at løse de opgaver, du skal for BaliBali. 
  • Kan arbejde selvstændigt og struktureret.
  • Stillingen er på ca. 10 timer om ugen. Du arbejder nok hjemmefra det meste af tiden, men vi mødes selvfølgelig også.

Send en motiveret ansøgning til silke@balibali.dk og fortæl, hvorfor du er den rette til jobbet.

Der afholdes samtaler løbende.

Vil du vide mere? Ring til Silke på 24 91 80 04