BALIBALI BLOG

VELKOMMEN

Jeg hedder Silke Bock Vibholt og er 40 år. Sammen med min mand og vores tre piger, bor jeg på Bali. Jeg er journalist, men da covid fjernede alt for manges mulighed for at forsørge sig selv, er jeg begyndt at sælge håndlavede møbler, fremstillet her på øen. Det gør jeg for at sende arbejde og økonomi til øen og styrke dens håndværkstraditioner.

Jeg har fundet producenterne ved at drøne rundt på øen på min scooter, og jeg besøger jævnligt værkstederne, så du kan følge med i, hvordan det går med fremstillingen af tingene – og de mennesker, som laver dem.

Du kan følge med i det hele lige her på bloggen. God fornøjelse.

silke på scooter
silke på scooter

VELKOMMEN

Jeg hedder Silke Bock Vibholt og er 40 år. Sammen med min mand og vores tre piger, bor jeg på Bali. Jeg er journalist, men da covid  fjernede alt for manges mulighed for at forsørge sig selv, er jeg begyndt at sælge håndlavede møbler, fremstillet her på øen. Det gør jeg for at sende arbejde og økonomi til øen og styrke øens håndværkere og deres traditioner.

Jeg har fundet producenterne ved at drøne rundt på øen på min scooter, og jeg besøger jævnligt værkstederne, så du kan følge med i, hvordan det går med fremstillingen af tingene – og de mennesker, som laver dem.

Du kan følge med i det hele lige her på bloggen. God fornøjelse.

BLOGINDLÆG