BALIBALI BLOG

VELKOMMEN

Jeg hedder Silke Bock Vibholt og er 38 år. Sammen med min mand og vores tre små piger, bor jeg på Bali. Jeg er journalist, men da covid har fjernet alt for manges mulighed for at forsørge sig selv, er jeg begyndt at sælge håndlavede møbler, fremstillet her på øen. Det gør jeg for at prøve at skaffe arbejde til mennesker i en svær situation.

Jeg har fundet producenterne ved at drøne rundt på øen på min scooter, og jeg besøger jævnligt værkstederne, så jeg kan følge med i, hvordan det går med fremstillingen af tingene – og de mennesker, som laver dem.

Du kan følge med i det hele lige her på bloggen. God fornøjelse.

silke på scooter
silke på scooter

VELKOMMEN

Jeg hedder Silke Bock Vibholt og er 38 år. Sammen med min mand og vores tre små piger, bor jeg på Bali. Jeg er journalist, men da covid har fjernet alt for manges mulighed for at forsørge sig selv, er jeg begyndt at sælge håndlavede møbler, fremstillet her på øen. Det gør jeg for at prøve at skaffe arbejde til mennesker i en svær situation.

Jeg har fundet producenterne ved at drøne rundt på øen på min scooter, og jeg besøger jævnligt værkstederne, så jeg kan følge med i, hvordan det går med fremstillingen af tingene – og de mennesker, som laver dem.

Du kan følge med i det hele lige her på bloggen. God fornøjelse.

BLOGINDLÆG

Copy link
Powered by Social Snap